Overslaan en naar hoofdinhoud gaan

thee handelaar Tea Vendor (71799)

LEGO

€4.98
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
njo832new
Conditie:
New
Gewicht:
3,530 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

LEGO® Minifiguur njo832 - Tea Vendor uit Dragons Rising

Deze aanbieding is voor een enkele minifiguur. Het is uit een nieuwe set gehaald en opnieuw verpakt in een gripzakje.

Over de Tea Vendor - Dragons Rising

De Tea Vendor is een karakter uit het LEGO® Ninjago-universum, specifiek uit de set "NINJAGO City Markets". Deze minifiguur voegt een vleugje authenticiteit toe aan de bruisende marktscènes in de Ninjago-stad. De Tea Vendor is een vriendelijke handelaar die thee serveert aan de inwoners en bezoekers van de stad, wat een belangrijk onderdeel is van de dagelijkse marktroutine.

Karakterbetekenis

In de set "NINJAGO City Markets" speelt de Tea Vendor een rol in het dagelijkse leven van Ninjago City. Hoewel het een generiek personage is, helpt het bij het creëren van een levendige en realistische marktomgeving. De minifiguur is gedetailleerd ontworpen met een traditionele outfit, inclusief een theepot en kopje, die zijn rol als theehandelaar benadrukken.

Belangrijke Momenten

De Tea Vendor draagt bij aan de sfeer van de Ninjago City Markets, waar hij thee schenkt aan zowel de ninja's als de burgers. Deze interacties, hoewel subtiel, dragen bij aan de algehele ervaring van de markt en versterken de gemeenschapssfeer binnen de stad. De gedetailleerde minifiguur, compleet met accessoires, is een perfecte weergave van zijn rol in de markt.

Deze minifiguur is een gedetailleerde weergave van de Tea Vendor, ideaal om scènes uit de set na te spelen of als een uniek stuk in elke Ninjago-collectie.

Waarschuwing: LEGO® is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Verstikkingsgevaar. Bevat kleine onderdelen.