Overslaan en naar hoofdinhoud gaan

Cinder (71809)

LEGO

€9.85
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
njo861new
Conditie:
Used
Gewicht:
4,770 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Ontketen de Kracht met LEGO® Ninjago njo861 - Cinder!

Betreed het rijk van epische gevechten en felle krijgers met LEGO® Ninjago njo861, met de angstaanjagende Cinder. Deze minifiguur, versierd met gedetailleerd pantser en opvallende ontwerpen, is klaar om kracht en intensiteit aan je LEGO® avonturen toe te voegen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Gedetailleerde Cinder minifiguur met een ingewikkeld pantserontwerp
  • Opvallende kenmerken en angstaanjagend uiterlijk
  • Perfecte aanvulling op elke LEGO® Ninjago collectie
  • Stimuleert fantasierijk spel en creatief verhalen vertellen
  • Compatibel met alle LEGO® bouwsets voor eindeloze creatieve mogelijkheden

Sluit je aan bij Cinder op zijn zoektocht naar macht en neem deel aan spannende gevechten. Of je nu fantastische landschappen bouwt, deelneemt aan epische conflicten of je eigen legendarische verhalen creëert, Cinder is de perfecte metgezel voor al je fantasierijke spel.

Belang van het Personage

In Ninjago: Dragons Rising Seizoen 2 is Cinder's rol cruciaal tijdens de gebeurtenissen bij de Wolf Mask Shadow Dojo. Zijn vaardigheden als de Elementale Meester van Rook zijn essentieel in de gevechten tegen tegenstanders, wat een strategische laag en opwinding toevoegt aan het verhaal. Cinder's aanwezigheid heeft een significante impact op het verhaal, waardoor hij een integraal onderdeel van het Ninjago® universum is.

Conditie:

Alle LEGO® onderdelen zijn uit hun originele verpakking gehaald. "Nieuw" betekent dat ze alleen zijn gebruikt voor herverpakking. "Gebruikt" betekent dat ze eerder zijn gebruikt, maar nog steeds in